maandag 28 mei 2018


Hallo allemaal,Terwijl bijna alle slaapkamers muisstil zijn en al veel kinderen in dromenland zijn, maken wij even tijd om jullie een gerust hartje toe te brengen.

Onze eerste dag hier op zeeklassen is super verlopen! Het weer was zeker al een echte meevaller. 

Vanmorgen vertrokken we dus goed op tijd (dankzij de vele helpende handen) en met vlot verkeer raakten we tegen openingsuur in Sea Life.  De vele mooie vissen, de kwallen, zeepaardjes en zo verder konden op veel OH 's en AH's rekenen.  De haaien boven ons hoofd waren echt wel indrukwekkend.

De honger die was wel aan het knagen en de rit naar Duin en Zee kon niet snel genoeg gaan.

De valiezen werden in een supertempo met de hulp van iedereen uitgeladen en smullen maar!

We lieten de installatie van onze slaapkamer nog even op ons wachten, maar zochten wel onze zwembroek en deden die zo snel mogelijk aan want toen wilden we echt wel snel de zee zien. 

Door de zeekoffers ontdekten we veel van de zee, van het strand en de dieren.

Tegen 15.30 uur konden we echt niet meer weerstaan aan de lok van de zee.

Het was dolle pret.

Iets vroeger dan voorzien keerden we terug naar Duin en Zee om al het zeewater van ons af te spoelen na de verfrissende ‘duik’ in zee.

Om zes uur ging het avondeten er vlot in: groentensoep, varkensgebraad met rijst en groentemengeling, vlees- of currysaus en als dessert nog een pudding.

Als avondactiviteit knutselden we onze vlieger in elkaar.  Bij de één ging de vlieger op en bij de ander helaas neer.Rond 21.00u begonnen de geeuwkes toch wel te komen…

Nu 22.00u en bij de laatste controle was het in elke kamer rustig en stil.Kortom, onze eerste dag was zeker al geslaagd!

9 opmerkingen:

 1. Tof om al dat leuk nieuws te lezen. We kunnen nu zelf gaan slapen. Tot morgen!
  Mama en papa van Ryan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het zal in ieder geval al een eerste leuke dag geweest zijn. Hun 3 daagse zal nu al geslaagd zijn. 😉 Veel plezier nog! Mama, papa en zus van Julien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt mij een super geslaagde eerste dag :-) Veel plezier nog ! Mama van Margaux, Brecht & Florence

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk verslag van deze dag! Net ook naar de foto's gekeken en zoveel blije gezichtjes... Echt leuk om naar te kijken, we genieten mee vanop afstand! Wat hebben we moeten lachen met Zhansaya's hoge sprong in de zee! Slaap lekker allemaal!
  Groetjes van Frank en Cathérine, de ouders van Zhansaya

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te horen. We zagen een lachende Milo op de foto's. Een geslaagde dag dus. Geniet van jullie uitstap, veel plezier op de Mercator vandaag. Mama en papa van Milo.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om te horen!! Nog veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een leuk verslagje. Met de sfeerfoto's zijn we helemaal mee in dit avontuur. Op naar een stralende tweede dag !
  knuffel
  mama en papa van Andreas en Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
 8. beste begeleiders, dank om zo goed voor de kinderen te zorgen en hen een ongelooflijke ervaring mee te geven. Wees maar zeker dat ze deze 3-daagse niet zullen vergeten. Doe de kinderen vele groetjes, geniet er maar van en voor morgen een veilige terugreis. Directeur Eddy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo blij om te zien en horen dat iedereen zicht vermaakt aan zee! Een herinnering die nog lang zal bijblijven! Fijn dat we vanop afstand toch een beetje de sfeer aan zee mee mogen opsnuiven. ;-) Lieve groetjes en dikke knuffel
  mama van Séve

  BeantwoordenVerwijderen